ovvital

Suksesi jonë vjen si shkak i vëmendjes së vazhdueshme ndaj cilësisë. 
Falë transparencës në procesin e prodhimit, së bashku me kontrollet strikte të teknikëve tanë të specializuar, OVVITAL ju garanton vezë të shkelqyera çdo ditë.

Vetitë ushqyese, aroma delikate dhe formatet e shumta të ambalazhimit bëjnë vezët tona ideale për tu përdorur në një shumëllojshmëri recetash që përbëjne dietën tonë të përditshme.
Faktorët e mësipërm, veçoritë inovative teknologjike dhe cilësia premium e vezeve OVVITAL janë faktori kryesorë i klientelës tonë besnike duke bërë vezën OVVITAL pjesë të çdo recete.
Kompania OVVITAL ka marë përsipër kostot e larta për  të shpërndarë çdo kokërr vezë të saj në të gjithë rrjetin e dyqaneve dhe marketeve në të gjithë Shqiperinë nëpermjet flotës së mjeteve të veta, për të garantuar konsumatorët tanë fundorë për cilësinë dhe freskinë e vezëve tona.

Vezet Tona

Paketimi 1

Vezët e Bardha

Paketimi 2

Vezët e Kuqe

Paketimi 3

Vezët Jumbo

Paketimi 4

Kuti

Vezet Tona

Pulat ne kapanonet tona jane e races austriako-hollandeze te llojit “LOHMANN” te cilat prodhojne llojin e vezes se madhe te njohur me emrin “Hyline”.

Pulat sigurohen te absorbojne mire lenden ushqimore ne menyre qe cdo gje te arrihet ne cilesi te garantuar dhe prodhimtari ne numer te madh.