Ovvital

Pulat

Pulat ne kapanonet tona jane e races austriako-hollandeze te llojit “LOHMANN” te cilat prodhojne llojin e vezes se madhe te njohur me emrin “Hyline”.

Lexo më shumë

Vezet

Pulat sigurohen te absorbojne mire lenden ushqimore ne menyre qe cdo gje te arrihet ne cilesi te garantuar dhe prodhimtari ne numer te madh.

Lexo më shumë

Ferma

Ferma OVVITAL perbehet kryeshisht nga 2 kapanone prodhimi vezesh dhe 1 kapanon per rritje zogjsh me kapacitet 65 krere.

Lexo më shumë

Kush jemi ne

Kompania  OVVITAL, e themeluar ne vitin 2004 ne rrethin e Durresit,  pati fillimet e saja si nje biznes familjar ne fushen e prodhimit te vezeve. Kapaciteti  I saj fillestar arrinte deri ne 60.000 kokrra veze ne dite.

Me kalimin e viteve, te shtyre kryesisht nga kerkesa ne rritje e konsumatorit shqiptar per produktet  e vendit, kompania u zgjerua  ne kapacitetet e saj menaxhuese dhe prodhuese duke shtuar sasine e prodhimit te vezeve deri ne shifrat e 120.000 kokrrave ne dite, sasi te cilen ajo e permbush me sukses edhe ne ditet e sotme.

Lexo më shumë

New blog posts

Vezet OVVITAL ne Koraci
Vezet OVVITAL ne Koraci

25 June, 2018 by Administrator

Se fundmi, vezet OVVITAL  pervecse ne tregun...

Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te jete ne qarkullim edhe veza e kuqe.
Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te jete ne qarkullim edhe veza e kuqe.

25 June, 2018 by Administrator

Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te...

Shiko te Gjitha Lajmerimet →

Foto Galeri

 

gallery 1gallery 2

gallery 3