ovvital

Lajme & Evente

Vezet OVVITAL ne Koraci

Vezet OVVITAL ne Koraci

ovvital

Posted on 25 June, 2018 by Administrator

Se fundmi, vezet OVVITAL  pervecse ne tregun rajonal, Greqi dhe Itali do te eksportohen  edhe ne nje tjeter vend Evropian.  Kroacia eshte destinacioni me i ri!
Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te jete ne qarkullim edhe veza e kuqe.

Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te jete ne qarkullim edhe veza e kuqe.

ovvital

Posted on 25 June, 2018 by Administrator

Se shpejti ne treg nga kompania OVVITAL do te jete ne qarkullim edhe veza e kuqe.