ovvital

Vezet OVVITAL ne Koraci

Posted on 25 June, 2018 by Administrator

Vezet OVVITAL ne Koraci

Se fundmi, vezet OVVITAL  pervecse ne tregun rajonal, Greqi dhe Itali do te eksportohen  edhe ne nje tjeter vend Evropian.  Kroacia eshte destinacioni me i ri!

Tags: ovvital